+376 809 650

info@mcadvocats.com

La nostra filosofia

El nostre despatx basa totes les seves actuacions en el seguiment d’uns principis que considerem bàsics a l’hora de prestar els nostres serveis.

  • Compromís: El nostre despatx presta els seus serveis amb l’objectiu d’oferir els nivells més elevats de professionalitat, qualitat, serietat i immediatesa. Sobre aquests fonaments mantenim un compromís total amb el client i els seus interessos. Amb aquest objectiu, tots els nostres clients reben una atenció personalitzada.

  • Confidencialitat: En un domini com és el Dret, que interfereix en tots els àmbits de la nostra vida, inclús els més personals, la confidencialitat és un element clau, i que el nostre despatx respecta al més alt nivell. Ja de per si la professió d’advocat comporta una obligació forta de secret professional, que apliquem en tots els procediments i amb tots els clients amb qui tractem.

  • Agilitat: Amb un equip jove i dinàmic, aquest despatx pretén donar la màxima prioritat a tots els assumptes que tractem; així com el deure que tenim envers tots els nostres clients de seguir amb celeritat els seus assumptes, prioritat de cadascú.

  • Flexibilitat: L'experiència pluridisciplinar d’aquest despatx, permet que puguem donar resposta a un ample ventall de casuística, així com combinar les diferents especialitats per tal de donar una resposta eficaç en cada situació.