+376 809 650

info@mcadvocats.com

OUR SERVICES

Les relacions laborals en una empresa poden ser generadores importants de procediments judicials. L'assessorament previ redueix considerablement el risc de plets, però tot i això, quan es treballa amb equips humans, es fa a vegades difícil evitar que certs conflictes acabin judicialitzats.
En aquest moment és imprescindible disposar d'un bon acompanyament legal ja que els imports de les reclamacions judicials poden ser sovint conseqüents.
El nostre bufet el pot representar en tot tipus de plets relacionats amb l'àmbit laboral, ja sigui davant els serveis de l'administració com davant els tribunals ordinaris andorrans.

Benvinguts

MAESTRE & Co ADVOCATS
és un bufet d’advocats establert al Principat d’Andorra, amb l’intenció d’aportar un servei jurídic de qualitat, tot mantenint una dimensió humana i un tracte distingit als seus clients.

 

Les evolucions legislatives recents al Principat, així com les que tindran lloc en un futur pròxim, fan que la presència d’un equip de professionals especialitzats es converteixi en un element bàsic i indispensable en l’acompanyament de les empreses i professionals Andorrans, així com les famílies i persones en etapes difícils o amb gran implicació jurídica per la seva vida.

Els serveis professionals i de qualitat que està buscant, els trobarà a MAESTRE & Co ADVOCATS.